Yarışma Duyuruları

Şbt

Sıfır Atık Projesi kapsamında ''Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Kategorisi'', ''Sıfır Atık Projeleri Kategorisi'' ve ''İyi Uygulama Yapan Okul Kategorisi'' olarak 3 (üç) farklı kategoride yarışma düzenlenmektedir.

Ock

Çanakkale Zaferi ve Şehitlerinin sosyal, kültürel ve tarihi önemini kavratmak, geçmiş ile günümüz kültürel değerleri arasında bağ kurmalarını sağlamak, millî birliğimiz ve varlığımız ile uluslararası barış ve dostluk düşüncelerini kuvvetlendirmek amacıyla “Çanakkale Zaferi ve Şehitlerinin 109. Yıl Dönümü Anma Törenleri” kapsamında Müdürlüğümüze bağlı resmi/özel okullarda öğrenim gören öğrenciler arasında Çanakkale Savaşları’nın ruhunu ve özünü anlatan, yaşanmış olayları kapsayan “Resim, Şiir ve Kompozisyon” dallarında ekli şartname doğrultusunda yarışma düzenlenmiştir.

Ock

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma  Günü kapsamında Merkez Yürütme Kurulu toplantısında alınan kararlara istinaden ''Türk'ün Özü, Akif'in Sözü'' teması çerçevesinde; İlimiz genelindeki resmi/özel ilkokul öğrencileri arası resim, ortaokul öğrencileri arası şiir, lise öğrencileri arası kompozisyon ve ortaokul öğrencileri arası İstiklâl Marşı'nı ezbere okuma dallarında ilgi (b) olur ekinde bulunan şartnameler doğrultusunda yarışmalar düzenlenmesine dair alınan ilgi (b) Makam Oluru ekte gönderilmiştir.