DENİZLİ / PAMUKKALE - Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi

Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi

Yunus Emre Mah. 6461 Sk. No2/A Pamukkale/DENİZLİ
Vizyon
Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmet verdiğimiz çevrede, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirerek, eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak, sadece bu kentin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Okulumuzda; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak, öğrenmeyi amaç edinen, öğrendiklerini yaşamında uygulayabilen, kendini geliştiren, bilgiyi paylaşıp, geleceğe yön veren, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler yetiştirmek temel işlevimizdir.
DOĞALGAZ
YUNUS EMRE MH 6461 SK NO:2 PAMUKKALE/DENİZLİ