Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü törenimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Basketbol B takımı il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Alper DEVECİ'yi tebrik ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri çerçevesinde liseler arası kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi ve il üçüncüsü olan öğrencimiz Ezgi ÇİN'e ödülünü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Emre ÇALIŞKAN VERDİ. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin hazırladığı projelerden oluşan TÜBİTAK 4006 Bilim sergisi ilçe kaymakamımız Sayın Uğur BULUT, İl ve İlçe Şube Müdürlerimiz, Sendika Temsilcileri, Okul Müdürlerimiz, Öğretmenler, Öğrenciler ve velilerin katılımıyla açıldı. Misafirlerimize katılımlarından ve öğrencilerimizin çalışmalarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Serginin hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı projelerin sergileneceği Tübitak 4006 bilim fuarı 6-7-8 Mart 2024 tarihlerinde 10:00-15:00 arası okulumuz spor salonunda sergilenecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Şbt

2024 yılı Eğitimde Değerler Eğitimi Programı Lise Panelleri çerçevesinde okulumuz öğretmenleri Özgür EREN ve Cemile SARI'nın öncülüğünde öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu panel çok etkili oldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz. Panele ktılan İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hamit ŞAHİN'e katılımlarından dolayı şükranlarımızı iletiyoruz.

Şbt

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından okulumuz öğrencilerine "Siber Suçlar" ile ilgili bilgilendirme semineri verildi. Semineri veren uzman polislerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Şbt

Okulumuzda kariyer günleri devam ediyor. Bu haftaki Kariyer programımıza Menderes Tekstil İnsan Kaynakları Müdürü Kaan ÖZGÜMÜŞ katıldı. 10.sınıf öğrencilerimize etkili bir sunum yapan ÖZGÜMÜŞ, ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeler ile gençlerin kendilerini geleceğe nasıl hazırlaması gerektiği konularında tecrübelerini aktardı. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürü Dr. Ahmet İŞLEYEN, il ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Emre ÇALIŞKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ÇİMEN, İl ve ilçe Şube Müdürlerimizle birlikte okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Öğretmen odasında öğretmenlerimizle görüş alış verişinde bulunarak, öğrencilerimizle okulun çeşitli alanlarında biraraya gelerek çalışmaları yerinde incelemişlerdir. Kendilerine ziyaretlerinden ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1.dönemi yapılan törenle sona erdi. Okul Müdürü Yasin DALKILIÇ, her sınıf düzeyinden başarılı olan öğrencilere ödüllerini verdi. Okul Müdürü her yönden başarılı bir dönem geçirdiklerini, bunun mimarı öğretmenleri ve gece gündüz çaba gösteren öğrencileri kutladı.

Ock

12.sınıf öğrencilerimize sınav yolunda yapılması gerekenler ve motivasyon ile ilgili seminer verildi. Semineri veren Eğitim koçu Sayın Önder KARAMAN'a teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz, Denizli Tutluca doğumlu değerli sanatçımız Hurşit ÇAKIR ile görüştüler. Anadolu Folk Rock'ın önemli temsilcilerinden biri olan Hurşit ÇAKIR, besteci ve şarkıcıdır. Sanatçımız Hurşit ÇAKIR, öğrencilerimizi "Denizli'de Müzik ve Müzik kültürü hakkında bilgilendirmiştir. Ayrıca bestelemiş olduğu şarkılardan seslendirme yaparak öğrencilerimize güzel anlar yaşatmıştır. Kendisine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

12.Sınıflar arası bilgi yarışması sonuçlandı. Yarışma sonunda 12-C sınıfı birinci olmuştur. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve emek veren tüm öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ara

Okulumuz 9-C öğrencisi Yağmur ERKAN, Yüzme il birinciliği yarışmalarında 3 kategoride 3.olmuştur. Öğrencimizi, öğretmenimizi ve ailesini tebrik ediyoruz.