İstanbul'daki üniversiteler ile tarihi ve kültürel yerleri tanımak ve tanıtmak amacıyla geleneksel hale getirdiğimiz İstanbul gezimizi tamamladık. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

OKULUMUZ 29-30 NİSAN 2024 TARİHLERİNDE 10.SINIFLAR DÜZEYİNDE 75 ÖĞRENCİ VE 4 ÖĞRETMEN KATILIMI İLE ANKARA'YA GEZİ DÜZENLEMİŞTİR. ANKARA'DA ÜÇ ÜNİVERSİTE , TARİHİ VE KÜLTÜREL MEKANLAR ZİYARET EDİLMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZE ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ KONUSUNDA SOMUT HEDEF BELİRLEMEDE ÜNİVERSİTE GEZİMİZ YARARLI OLMUŞTUR. GEZİMİZE KATILIM SAĞLAYAN VE GÖREV ALAN TÜM ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kariyer günleri etkinlikleri için okulumuza gelen Adalet Bakanlığı Hasan Erbil Eğitim Merkezi Başkanı ve Cumhuriyet Savcısı Sayın Uğur ÖZBEK, öğrencilerimizle buluşarak, "Kişinin kendisini geliştirmenin önemi, eğitimin geleceğe dair etkileri ve savcılık mesleği" ile ilgili tecrübelerini ve birikimlerini aktarmıştır. Kendilerine güzel etkileşim için teşekkür ediyor ve şükranlarımızı iletiyoruz.

Nis

Okulumuz 9 ve 10.sınıflardan oluşan grupla Acıpayam Cumhuriyet Fen Lisesinin düzenlediği ve Denizli ilinden toplam 16 lise ve 120 öğrencinin katıldığı matematik olimpiyatlarına katıldık. Yararlı bir etkinlik oldu. Katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz. Faaliyete gerçekleştiren Acıpayam Cumhuriyet Fen Lisesi Yönetici ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Nis

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü törenimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Basketbol B takımı il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Alper DEVECİ'yi tebrik ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri çerçevesinde liseler arası kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi ve il üçüncüsü olan öğrencimiz Ezgi ÇİN'e ödülünü İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Emre ÇALIŞKAN VERDİ. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin hazırladığı projelerden oluşan TÜBİTAK 4006 Bilim sergisi ilçe kaymakamımız Sayın Uğur BULUT, İl ve İlçe Şube Müdürlerimiz, Sendika Temsilcileri, Okul Müdürlerimiz, Öğretmenler, Öğrenciler ve velilerin katılımıyla açıldı. Misafirlerimize katılımlarından ve öğrencilerimizin çalışmalarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Serginin hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı projelerin sergileneceği Tübitak 4006 bilim fuarı 6-7-8 Mart 2024 tarihlerinde 10:00-15:00 arası okulumuz spor salonunda sergilenecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Şbt

2024 yılı Eğitimde Değerler Eğitimi Programı Lise Panelleri çerçevesinde okulumuz öğretmenleri Özgür EREN ve Cemile SARI'nın öncülüğünde öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu panel çok etkili oldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz. Panele ktılan İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hamit ŞAHİN'e katılımlarından dolayı şükranlarımızı iletiyoruz.

Şbt

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından okulumuz öğrencilerine "Siber Suçlar" ile ilgili bilgilendirme semineri verildi. Semineri veren uzman polislerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Şbt

Okulumuzda kariyer günleri devam ediyor. Bu haftaki Kariyer programımıza Menderes Tekstil İnsan Kaynakları Müdürü Kaan ÖZGÜMÜŞ katıldı. 10.sınıf öğrencilerimize etkili bir sunum yapan ÖZGÜMÜŞ, ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeler ile gençlerin kendilerini geleceğe nasıl hazırlaması gerektiği konularında tecrübelerini aktardı. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürü Dr. Ahmet İŞLEYEN, il ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Emre ÇALIŞKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ÇİMEN, İl ve ilçe Şube Müdürlerimizle birlikte okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Öğretmen odasında öğretmenlerimizle görüş alış verişinde bulunarak, öğrencilerimizle okulun çeşitli alanlarında biraraya gelerek çalışmaları yerinde incelemişlerdir. Kendilerine ziyaretlerinden ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.