Ara

Okulumuz 9-C öğrencisi Yağmur ERKAN, Yüzme il birinciliği yarışmalarında 3 kategoride 3.olmuştur. Öğrencimizi, öğretmenimizi ve ailesini tebrik ediyoruz.

Kas

Güneş enerji santralimiz uzun uğraşlar sonucunda faaliyete geçti. Artık kendi elektriğimizi üretiyoruz. Toplam 76 panelden 35 kWh gücünde elektrik üretilmektedir.

Kas

Okul-aile Birliği Genel Kurul Toplantımız yapıldı. Katılımcılara ve görev alan yönetim ve denetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılını büyük coşku ile kutladık ve kutlamaya devam edeceğiz. Bu birlik ve beraberlik duygusunun daha güçlü olmamız için bir ışık olduğunu gördük. Atatürk gibi bir liderimizin olması bize güç veriyor. 100 yıl sonra bile onun etrafında tereddütsüz birlik olabiliyoruz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılında Denizli Büyükşehir Belediyesince okulumuzda gerçekleştirilen bayrak dağıtım programına İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Emre Çalışkan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan birlikte katıldılar ve öğrencilerimizin bayramını kutladılar.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılına özel yapılan Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim öğrencileri Honaz Dağı Zirve yürüyüşüne okulumuzu temsilen katılan 10-D sınıfı öğrencimiz Mustafa Can KANYILMAZ katılarak zirve yapmıştır. Yürüyüşe katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri, okulumuzda geleneksel hale gelen Edebiyat sohbetlerini, öğretmenimiz Özgür EREN ile birlikte Pamukkale'de gün batımını izlerken gerçekleştirdi.

Ekm

Müdürlüğümüzce Türkiye Geneli Ortaöğretim Kurumları Arasında düzenlenenz "Kültürel Mirasımızdan Geleceğe Bakış Konulu 2 Kısa Metrajlı Film yarışması ödül törenini gerçekleştirdik. Okulumuz öğrencileri Türkiye Üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Metin ÇAKICI'yı tebrik ediyoruz.