Kas

Okul logomuzun tasarım tescil belgesini aldık. Emeği geçenleri kutlarız.

Kas

Okulumuz öğrencileri için planlanan gezide Leodikya'nın tanıtımını okulumuz öğrencileri tarafından yapıldı. Ayrıca tiyatrocu öğrencilerimiz Leodikya'da adeta geçmişi bize yaşattılar. Emek veren öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99.yılı nedeniyle düzenlenen Liselerarası kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Ayşe MERCAN il birincisi olmuştur.

Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ekm

Haz

Okulumuzun 20.dönem mezunlarını törenle uğurladık. Törene katılan İlçe Kaymakamımız Sayın Uğur BULUT'a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman EKİCİ'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet ÇİMEN'e, Milli Eğitim Şube Müdürlerimize, protokol üyelerine, Okulumuz Hayırseveri ADA ailesine, okul müdürlerine, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencileri "Kültürel Mirasımızdan Geleceğe Bakış" konulu kısa film yarışmasında Türkiye Birincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emek veren öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Okulumuz fotoğrafçılık kulübü çalışmalarını "Fotoğraf Sergisi" açarak sergilemiştir. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan coşkulu şiir ve müzik gecemiz büyük beğeni topladı. Bu gecede İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Şener BAYRAM, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet ÇİMEN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Evin PAYAN, Haşim ÜLKER ve Osman ULUÇAY katılarak bu güzel geceyi onurlandırmışlardır. Geceye katılan öğretmen, öğrenci ve velilerimize şükranlarımızı iletiyoruz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Okulumuz öğrencisi Ceylin YAVAŞAL, Okul Sporları Türkiye Finalleri Atletizm 100 m yarışında Türkiye üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi, ailesini ve destek veren öğretmenlerimizi kutluyoruz.