Okulumuz fotoğrafçılık kulübü çalışmalarını "Fotoğraf Sergisi" açarak sergilemiştir. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan coşkulu şiir ve müzik gecemiz büyük beğeni topladı. Bu gecede İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Şener BAYRAM, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet ÇİMEN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Evin PAYAN, Haşim ÜLKER ve Osman ULUÇAY katılarak bu güzel geceyi onurlandırmışlardır. Geceye katılan öğretmen, öğrenci ve velilerimize şükranlarımızı iletiyoruz. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Okulumuz öğrencisi Ceylin YAVAŞAL, Okul Sporları Türkiye Finalleri Atletizm 100 m yarışında Türkiye üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi, ailesini ve destek veren öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Öğrencilerimizin yıl sonu resim sergisi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.                   0 Erişilen Kişiler 0 Etkileşim Gönderiyi Öne Çıkar   Beğen     Yorum Yap   Paylaş

Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Barış SEZGİN tarafından öğrencilerimize "Dijitalleşen Dünyamızda Geleceğin Meslekleri" konulu seminer verildi. Değerli Hocamıza bu güzel seminer için teşekkür ediyoruz.

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" anısına okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden oluşan grup zirve yürüyüşü yaparak bayrağımızı açtılar. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

İl Birinciliği Atletizm yarışmalarında okulumuz 10-D öğrencisi Ceylin YAVAŞAL, 100 m ve 200 m de il birincisi olmuştur.

İl Birinciliği Okçuluk yarışmalarında okulumuz 11-E sınıı öğrencisi Alim BİLGİÇ il birincisi olmuştur.

Her iki öğrencimizi de yürekten kutluyoruz. Yapılacak olan bölge yarışmalarında başarılar diliyoruz.

Mrt

Toprağı vatan yapan şehitlerimizi Minnet ve Saygı ile anıyoruz. .

Mrt

İl Birinciliği Voleybol Kızlar B Kategorisinde Okulumuz Kadın Voleybol Takımı şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutluyoruz.